+31858769435

Apostle is een online marketing bedrijf met een sterk sociaal karakter

 

Visie

Social media gaan een centrale rol spelen in zowel interne als externe communicatie. Wij geloven dat de kracht van authentieke en persoonlijke boodschappen hierin belangrijk zijn.

Missie

We verbinden mensen binnen organisaties en helpen bedrijven met het verbeteren van het imago door een authentieke aanpak, de Social shift. Hiermee behalen zij hun doelstellingen voor recruitment, sales en marketing.

Kernwaarden

We werken met medewerkers en partners voor organisaties die ondernemend, Pro-actief, Leergierig, meedenkend en trots op hun werk zijn en graag samenwerken in een positieve sfeer.

Usp

Het onderscheidend vermogen van Apostle zit in de toepassing van de social shift methodiek en een eigen ambassadeurs platform.

Over Apostle

 

 
De start
Apostle is ontstaan door een persoonlijke tweet van de oprichter in 2010. De tweet over zijn trip naar New York zorgde voor een nieuw contact. Een interessante opdracht bij de Rabobank tot gevolg. Tijdens de opdracht bleek dat medewerkers van de Rabobank moeite hadden om klantcontact te onderhouden. Deze ervaring gaf een goed beeld over hoe het bij veel bedrijven ging en nog steeds gaat. De inzet van social media kunnen een een goed beeld geven van een organisatie en daarmee blijf je continue in contact met je klanten. Een idee was geboren en Apostle is in 2013 opgericht met een aantal investeerders. Met 15 medewerkers en een sterk partnernetwerk in Nederland en België ondersteunen we onze relaties met het ontwikkelen van een succesvolle recruitment, sales & marketing aanpak. 
 
De why  
De allerhoogste vorm van communicatie is die van mens tot mens. Alleen met oprechte, authentieke en persoonlijke communicatie is het immers mogelijk om je visie, geloof, drijfveren, ideeën en inspiratie écht aan anderen over te brengen. En daarmee écht een verschil te maken in deze wereld. Zet daarom alles wat je doet in het teken van díé vorm van communicatie: oprecht, authentiek en vooral… persoonlijk.

Medewerkers zijn de oren en ogen van je bedrijf, de antennes, de voelsprieten. Ze gaan zenden en ontvangen namens jou en je bedrijf of je merk, overal waar en wanneer dat nodig is, tijdens het werk, maar ook daarbuiten. Op die manier worden ze je communicatieprofessionals, marketeers, salesmedewerkers en recruiters in één, 24/7 bovendien. Maar hoe bind je je medewerkers om echte ambassadeurs van hen te maken? Nou, daar komt-ie: je bindt hen helemaal niet! Ze hebben namelijk hun eigen wereld, waar jij als werkgever, manager of collega toevallig acht uur per dag deel van uitmaakt. Ze zijn immers vooral verbonden aan hun éígen sociale netwerken, waar jij op jouw beurt – heel misschien, tijdelijk, als je het goed aanpakt – deel van uit mag maken.

 
 
 
 
De what
Apostle is bedenker van de Social Shift-methodiek en is een op maat samengesteld activatietraject waarmee je je medewerkers stap voor stap ontwikkelt tot ambassadeurs die goed zichtbaar zijn op social media. Doordat ze oprechte, authentieke en persoonlijke content over hun werk delen met hun netwerken, gaan ze fundamenteel bijdragen aan je doelstellingen op het gebied van sales, marketing, communicatie, organisatie en recruitment. Om dit eenvoudig en laagdrempelig te maken voor een organisatie biedt Apostle een online platform om een authentieke beeldbank op te bouwen en social media berichten te verspreiden via merkambassadeurs.
 
De Social marketeers van Apostle ondersteunen organisaties met een strategisch contentplan, (e-) trainingen, het inrichten van een ambassadeursplatform én gerichte advertentiecampagnes benut je eindelijk het enorme communicatiepotentieel van social media.

Dankzij de betrokkenheid van je medewerkers en een slimme social media-benadering bereik je eindelijk de voor jou relevante netwerken. Medewerkers zijn de oren en ogen van je bedrijf, de antennes, de voelsprieten. Door met duidelijke rollen te werken is de Social shift heel eenvoudig en snel te implementeren.

 
 
 
De how
Social media bieden je ongekende mogelijkheden om je visie, geloof, drijfveren, ideeën en inspiratie te delen met de rest van de wereld. Dat vraagt wel om oprechte, authentieke en zo persoonlijk mogelijke content én een andere organisatie van je communicatie. De Social Shift methodiek helpt je daarbij.

Dit zijn de vijf basisstappen van de Social Shift-methodiek in een beweging die eigenlijk nooit ophoudt. Vergelijk het maar met de Deming-cirkel (Plan, Do, Check, Act). Een marketeer of recruiter kan met onze strategie en online platform zelf aan de slag of de hulp van Apostle inschakelen.

 
 

Proposities

Personeel nodig?

Social recruitment
Met de Social recruitment oplossing van Apostle vergroot je de kansen met 175% om geschikte kandidaten te vinden. Lees meer over onze aanpak bij UMC, Haags Medisch Centrum, JobXion en IBN.

Klanten nodig?

Social sales en marketing

Met de Social sales & marketing oplossing van Apostle groeit je bedrijf door upsel bij bestaande klanten en door het genereren van nieuwe klanten. Lees meer over onze aanpak bij De Persgroep, Centralpoint en Shimano.

Ambassadeurs platform

Licentie

Met een licentie krijg je toegang tot het online platform van Apostle.
Het platform biedt de mogelijkheid om medewerkers te werven en activeren op social media. Het platform is de benaderen vanaf een browser of via de mobiele telefoon.
Persgroep partner
Sinds 2015 is Apostle vaste partner van de Persgroep, De grootste uitgever van Nederland, Belgie en Denemarken. We trekken samen op richting onze klanten en we zijn ondernemend bij het ontdekken van nieuwe markten.
Hubspot partner
Sinds februari 2019 is Apostle Hubspot partner geworden, het grootste bedrijf in de wereld op het gebied van inbound marketing.
Met de Social shift methodiek een unieke propositie om onze relaties onderscheidend en succesvol te maken.