+31858769435

Verbeter je merk voor klanten en medewerkers 

Via een next level communicatieconcept zorgen we voor meer online zichtbaarheid. Dit maakt klanten en medewerkers meer verbonden met het merk en maakt een bedrijf authentieker

Met onze succesvolle Social Shift methode zorgen we ervoor dat de marketing-, recruitment- en salesafdeling resultaten bereiken met online media. Van een strategie tot de implementatie.

Over onze diensten

Onze consultants hebben veel ervaring. Ze worden getraind volgens de Social Shift methode. Deze methode zorgt ervoor dat marketing-, recruitment- en salesafdelingen resultaten boeken met online media. Van een contentstrategie tot de implementatie. De implementatie bestaat uit het onboarden van medewerkers in Apostle Connect, campagnebeheer, marketingautomatisering en het activeren van merkambassadeurs.

Inspiratie & strategie

We beginnen met de contentstrategie. Door een online werkruimte van Apostle te gebruiken, beveiligen we deze strategie. Als gevolg hiervan kan de hele organisatie onderdeel worden van de contentstrategie. interne en externe doelen worden daarmee bereikt.

Lessen & Workshops

Met workshops laten we zien waarom authentieke inhoud, sociale media en persoonlijke branding zo belangrijk zijn om persoonlijke en zakelijke doelen te realiseren. Met behulp van een praktische methode laten we zien hoe gemakkelijk het is om deze doelen te realiseren via Apostel Connect. In (online) bijeenkomsten activeren we merkambassadeurs. Met de Social Shift-methode zorgen we ervoor dat dat weinig tijd kost.

Live productdemo’s & installatie

Ben je geïnteresseerd in het gebruik van ons social publishing-systeem en wilt u aan de slag? Wij helpen u met live hulp van demo’s, installatie en op afstand met het de onboarding van gebruikers via video-chat, live chat, chatbots of via de telefoon. We doen er alles aan om zo snel mogelijk met de applicatie te werken.